Jarní DETOX organismu

 

Jarní DETOX organismu

Detoxikace organismu znamená očistu organismu od škodlivých látek. Především s příchodem jara je vhodné náš organismus detoxikovat.

Proč je důležité detoxikovat?

Správná detoxikace zbaví Vaše tělo škodlivých látek, které mohou poškodit Vaše zdraví. Díky očistě organismu pocítíte příval energie a snáze překonáte „jarní“ únavu. A leckdy Vám detox pomůže i s přebytečnými kily. Detoxikace simuluje samoléčebné procesy v našem těle.

 

Nejlepší je kompletní DETOXIKACE

Kompletní detoxikace se skládá z detoxikace těla, detoxu prostředí a detoxu mentálního.

Mentální detox je detoxikace naší duše a mysli.

Detox těla je očista lymfy a střev. Podpora trávení a posílení vylučovacích orgánů.

Detox prostředí je detoxikace, očista domova ve kterém žijeme.

Detox prostředí a mentální je stejně důležitý jako detox těla. Protože teprve když vše spojíme, budeme se cítit opravdu úžasně.

Jaké nejčastější doplňky stravy známe?

Na první místo patří zaručeně ostropestřec mariánský, který je významný pro správnou činnost jater a podporu trávení. Ostropestřec je také velice významný pro správnou srdeční činnost a blahodárně přispívá k přirozené obranyschopnosti našeho organismu.

Mezi významné pomocníky pro detoxikaci jsou produkty od firmy Kneipp pro podporu odvodnění organismu šetrnou a přirozenou cestou.

Nesmíme opomenout spirulinu nebo-li super potravinu, která má velké antioxidační účinky, napomáhá posílení a pročištění organismu a chrání organismus před působením volných radikálů. Za spirulinou vede chlorella, která představuje jeden ze zdrojů vitamínů, minerálů a stopových prvků, bílkovin a esenciálních aminokyselin, je jedinečným komplexním přípravkem. Pomáhá udržovat normální střevní funkci, podporuje růst střevní mikroflóry, zklidňuje střevní stěnu při podráždění. Podporuje metabolismus a trávicí systém, blahodárně ovlivňuje funkci jater. Přispívá k odstraňování toxických a nežádoucích látek z těla.

Dalším významným pomocníkem pro detox organismu je vláknina, která pomáhá optimalizovat funkci prospěšných bakterií ve střevech. Vláknina je také výborným pomocníkem při hubnutí.

Nezapomínejte na pitný režim! Je velice důležitý.

Omezte nezdravé potraviny především cukry a do svého jídelníčku zařaďte hodně zeleniny a ovoce.

Dopřávejte si pravidelný pohyb na čerstvém vzduchu a dopřejte si zasloužený odpočinek.